Gör eget bubbelvatten


I Malmö finns det ett ställe som heter Fyndbörsen. Förr var det ett ställe dit man åkte för att fynda loppisgrejer. Nu för tiden är det mest invandrare som står och säljer märkesvaror till ett bättre pris än i affärerna. Detta visste inte jag så när vi hade besök från Göteborg åkte vi dit i tron om att vi skulle gå på loppis. Vi hittade totalt 4 loppisbord och där fanns kanske totalt 300 bord eller något. Dock kom jag inte hem tomhemt då jag hittade denna läckra syphon.


Det skulle vara kul att testa om den fungerar men jag vet inte var man hittar patroner till att göra kolsyra med. Snygg är den i alla fall och den har fått en hedersplats ovanpå mitt fina barskåp


Kommentarer
Postat av: Khina

Gratulerar till sifonen. Patroner till dylik har jag hittat på sommarloppisar. De finns mig veteligt inte att köpa på nån affär.

2011-03-14 @ 19:13:29
URL: http://gamlakonsum.blogspot.com
Postat av: Clinen

Khina: Det var det jag misstänkte. Aja, det är en kul grej att ha ståendes på baren i alla fall. Vare sig om den används eller inte. =)

2011-03-15 @ 11:24:34
URL: http://clinensljuvafemtiotal.blogg.se/
Postat av: The StarChief

Snygg pryl, fans det någon patron till?

2011-03-15 @ 21:43:14
URL: http://starchief.blogg.se/
Postat av: Clinen

StarChief: Tyvärr inte. Det var ju det jag frågade efter i inlägget ;P Hehe

2011-03-15 @ 22:30:18
URL: http://clinensljuvafemtiotal.blogg.se/
Postat av: The StarChief

Jag tolkade det som den var tom i machinen och du behövde nya för jag vet inte om man fyllde på dom gamla eller köpte nya.hehe :-)

2011-03-16 @ 20:54:23
URL: http://starchief.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? (det är så tråkigt att se "anonym" här)
Kom ihåg mig?


E-postadress: (måste anges men publiceras ej!)URL/Bloggadress:Lätta ditt hjärta här... (Tänk på att jag svarar här inne)

Trackback