Fyra töser och en påg!


Nu kan det dröja innan jag lyckas ta mig iväg på någon loppis eller second hand igen. Det lär bli ännu mer sporadiska inlägg här i bloggen, än vad det varit, ett tag framöver också. Vi har nämligen blivit fler i familjen.


Detta är Cookie, hon är en blandras men mest Shitzu, Terrier och Bichon Havanais. Det är mycket att lära sig och många rutiner som ska förändras men det går ju inte att låta bli att smälta när man ser det söta lilla ansiktet!

Jag tycker det är lite roligt att kivas med min man och nu är han verkligen i underläge. Här är det töserna som regerar minnsann! Tror Ni jag kan få in en massa veto nu och räkna katterna och hundens röster när jag är sugen på ett fynd eller två? (skratt)


Var det Någon som bad om salt?


Ibland kan även maten behöva lite mer salt eller peppar för att smaka extra gott! Ni minns kanske att jag utmanade Er att visa Era salt och peppar"ströare" för ett ganska bra tag sedan? Nu har Retrolux utmanat oss igen och det passar mig bra eftersom det tilkommit en och annan ströare sedan sist.

Jag har inte så värst bra koll på var de olika ströarna kommer ifrån eller vad de heter så därför tänkte jag helt enkelt bara visa dem. (Jag kan dock informera Er om att de gulbruna ströarna och ströarna som ser ut som fåglar kommer från Jie Gantofta och den lilla åsnan har min morfar köpt till min mormor på någon utlandsresa han gjort en gång i tiden)


Såhär ser en del av samlingen ut tillsammans. Den har fått en ärofylld plats i min fina bokhylla.


Lämna gärna en kommentar med länk till Era salt och peppar-inlägg! Jag vill hemskt gärna gå in och kika på hur fint Ni saltar och pepprar maten.


P.s Om Någon har ett lock över till de små svarta "burkarna" på första bilden får Ni hemskt gärna kontakta mig!