Njutning framför tv:n?


Något som blev populärt när tv:n kom var att sitta och äta vid tv:n och mysa med familjen. Man skulle ha speciella tv-bord och tv-tallrikar. Själv har jag fått tag i ett par tv-fat med tillhörande kaffe/te-kopp. Det finns ett litet "hack" i faten där man ska sätta tummen för att kunna hålla fatet så stadigt som möjligt.


Stämpeln säger att kopparna är av märket Kahla Könitz men jag har ingen aning om vad det är för märke. Det låter tyskt i alla fall.


Kopparna är egentligen inte i min stil men jag jag ville testa hur det är att ha tv-fat med tillhörande kopp. Förmodligen säljer jag dem igen eller så hamnar de hos någon secondhandbutik.


Säljes: Solnas sötaste retro-etta


Nu ska våran kära bloggvän flytta ifrån sin underbara lägenhet som gjorts om till en 1950-tals lya. Känner Ni att Ni vill bevara och värna om det ljuva 1950-talet ska Ni passa på att slå till. Tänk att få bo i en så härlig miljö med denna underbara tapet!


För mer information, gå in på Hemnet och titta.


Back on track!


Har varit ruskigt dålig på att uppdatera här inne. Först var det sjukstuga och sen blev jorden brukbar så då spenderade jag mycket tid i trädgården och trädgårdasaffärer. Det är underbart att ha en egen liten plätt där vi kan odla lite egna grönsaker och plantera ut fina blommor. Jag stormtrivs när jag går här ute och påtar!

Innan vi blev sjuka blev det en del fynd från Tradera.  Här är ett kryddset som jag fastnade för. Jag tyckte allra mest om själva ställningen. Tyvärr fattas locket till den minsta kryddburken. (Om Någon har en över får ni gärna säga till!)


Ställningen har nu fått äran att stå på köksbordet tillsammans med mina kryddburkar från Jie Gantofta.


De svarta kryddburkarna står i min fina bokhylla. 


Nu har börjar jag få en liten samling kryddburkar av olika slag. Kul!