Var är ClinensLjuvaFemtiotal?


Det är några av mina trogna läsare som undrat vad som händer med bloggen och varför den står still. Just nu är det så att jag valt att fokusera lite mer på livet än på bloggen.

Vill inte bli allt för personlig men jag jobbar mycket med mig själv på olika plan i livet som gör att jag inte riktigt hinner med allt jag skulle vilja hinna med. Allt går åt rätt håll för mig just nu och den största vinsten är att jag idag gått ner 17,1 kg sedan mitten av november 2010.

Jag håller på mycket i min trädgård nu när jag äntligen har fått en och det är verkligen roligt! Det växer massor av sallad, rädisor, vitlökar, gula lökar, röda lökar, gräslök, morötter, palsternacka, cocktailtomater, jordgubbar, smultron och annat smått och gott.

Fyndandet fortsätter men inte lika mycket som innan. Jag har börjat renovera ett gammalt dockskåp som ska bli ett 50-tals hem så det blir lite fyndande till det istället även om det blir en del till "det riktiga" hemmet också.

När andan faller på kommer jag uppdatera med nya inlägg och trevliga bilder! Clinen finns kvar och mitt ljuva femtiotal kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat. Än har ni varken hört eller sett det sista av mig!

Jag bjuder på en bild från Hessleholms Power Meet där jag träffade en mycket trevlig bloggvän, The StarChief!Kommentarer
Postat av: Cinna

Förstår att det kan bli lite mycket ibland och allting har sin tid. Trädgårdsarbete är härligt, har själv varit ute nästan hela helgen. Ett antal myggbett fick jag på köpet men det var det värt:) Ha det gott!

2011-06-06 @ 23:51:16
URL: http://tusenvaser.blogspot.com
Postat av: Clinen

Cinna: Ja, visst är det underbart! =) Myggbett är en klar nackdel med trädgård men det är värt det när man får pyssla och fixa. Det är så rogivande! =D

2011-06-07 @ 14:04:33
URL: http://clinensljuvafemtiotal.blogg.se/
Postat av: Christin

Låter som du har det bra. Hoppas få se lite av ditt dockskåp så småningom. Ha det gott !

2011-06-09 @ 21:51:51
Postat av: The StarChief

Vicka snyggingar på bilden. Duktig med dina 17,1kg.

ha det bra.

2011-06-09 @ 22:03:50
URL: http://starchief.blogg.se/
Postat av: Clinen

Chrisitn: Jadå, jag ska lägga ut lite bilder på det så småningom. Det dumma är att jag inte tog några "före-bilder". Men "efter-bilder" kommer =)StarChief: Ja visst är vi läckra! =) Tack! Det känns grymt bra att ha tappat så mycket i vikt.

2011-06-11 @ 22:57:06
URL: http://clinensljuvafemtiotal.blogg.se/
Postat av: Gila

Grymt bra gjort att gå ner 17,1 kg.

2011-06-12 @ 09:33:26
URL: http://gilasgrotta.blogspot.com/
Postat av: Clinen

Gila: Tack! =)

2011-06-12 @ 12:59:28
URL: http://clinensljuvafemtiotal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? (det är så tråkigt att se "anonym" här)
Kom ihåg mig?


E-postadress: (måste anges men publiceras ej!)URL/Bloggadress:Lätta ditt hjärta här... (Tänk på att jag svarar här inne)

Trackback