Den är i alla fall fin!


I helgen kom en av mina käraste vänner ner från Göteborg för att fira min man. Det roliga var att han hade presenter med sig till oss båda. Jag fick bland annat denna fina symaskin. Det är en Husqvarna automatic, förmodligen modell 51E.

Symaskinen går igång i motorn men vi kan inte få nålen att röra på sig. Är det någon av Er som vet hur man fixar detta problem?

Jag tror att vi lyckats hitta en instruktionsbok för symaskinen men jag vet inte säkert om det är rätt eller inte. Jag får skriva ut den och ta mig en närmre titt på både instruktionsboken och symaskinen.


Det skulle vara roligt om jag fick den att fungera så att jag kan lära mig att sy.

Kommentarer
Postat av: Linda

Vilken fin symaskin, den ser ganska liten och nätt ut också - är den det?

Hoppas att du får igång den så du kan sy och pyssla fina saker. :)

2011-02-17 @ 21:58:37
URL: http://porslinan.blogspot.com
Postat av: Clinen

Linda: Nja, den är ganska så tung och kanske något mindre än dagens symaskiner. Vi får installera skrivaren i helgen så att jag kan skriva ut manualen och ta mig en närmre titt. =)

2011-02-18 @ 15:04:08
URL: http://clinensljuvafemtiotal.blogg.se/
Postat av: The StarChief

Snygg pryl, vet inte om drivningen är direkt på motorn eller om det är någon typ av transmission (växelåda) som med remmar eller kugghjul öveför drivningen till nålaxeln.

2011-02-19 @ 10:37:46
URL: http://starchief.blogg.se/
Postat av: Clinen

StarChief: Vi fick nålen att röra på sig men tror du inte att motorn la av då? Hahaha! Typiskt min tur :P Vi ska köpa nya sladdar idag och se om det hjälper att byta ut de gamla. (hoppas hoppas!)

2011-02-19 @ 11:01:07
URL: http://clinensljuvafemtiotal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? (det är så tråkigt att se "anonym" här)
Kom ihåg mig?


E-postadress: (måste anges men publiceras ej!)URL/Bloggadress:Lätta ditt hjärta här... (Tänk på att jag svarar här inne)

Trackback