Julkänslan kommer tidigt i år!


Längtar otroligt mycket efter att få plocka fram allt julpynt och göra hemmet juligt och mysigt. Det kommer bli vår första jul i den nya lägenheten och därför känns det extra speciellt och längtansfullt. Det börjar även märkas bland loppisarna att julen närmar sig. Många rensar i sina julförråd, säljer av dukar, julgranskulor och allt möjligt som hör julen till.

Helgen bjöd på mycket juldukar och gardiner.Vilken härlig 50-tals känsla man får av dessa små söta dukar!

Även julgranen behöver en snygg duk som livar upp stämningen.

Vi har ännu inte lyckats få upp några gardiner i vardagsrummet men vi hoppas på att kunna få upp denna söta julgardin där.I vårt hobbyrum tänkte vi ha sällskap av söta små tomtenissar.I sovrummet kommer vi ha en mjukare julgardin med lingonris på.Denna söta lilla tomtenisse i plast kommer från West Germany. Den kunde jag ju inte lämna kvar i kylan under min loppisrunda. Alla juldukar fick vi för 30 kronor. Fynd! Den lilla tomtenissen gav vi 5 kronor för. Det blev lite andra fynd också men det får ni se en annan dag.


Kommentarer
Postat av: Anna

Åh, fina! Nu blev jag sugen på att fynda julsaker! Har inte varit på någon loppis på flera veckor! Vi har jobbat med stenläggning i trädgården och sedan blev dottern sjuk! Förhoppningsvis blir det snart lite loppisfynd igen :)

2010-10-20 @ 20:14:26
URL: http://ljuva50tal.blogspot.com
Postat av: Christin

Kul med jul :-)

Gillade särskilt dom små 50-talsdukarna. Har själv samlat på mej fler än jag kan använda men dom är ju så fina...

2010-10-20 @ 21:33:10
Postat av: cinna

Ja, julen på varuhusen i Stockholm är redan anländ, men jag är mer som du....gillar den gamla goda stilen och inte en massa nyproducerat...

2010-10-21 @ 13:47:26
URL: http://tusenvaser.blogspot.com
Postat av: Clinen

Anna: Jag går in sådana perioder också. Just nu blir det en period med lite loppande.Christin: Kul =)Cinna: Julskyltning redan? Fy så tråkigt. Man hinner ju tröttna rejält på julen innan den ens har närmat sig! :O

2010-10-21 @ 21:40:07
URL: http://clinensljuvafemtiotal.blogg.se/
Postat av: EsterTilly

Härliga sida och härliga 50 talet och 60 och 70...

2010-10-23 @ 16:28:05
URL: http://www.estertilly.blogspot.com
Postat av: Clinen

Ester Tilly: Tack! =) Välkommen åter

2010-10-24 @ 12:02:21
URL: http://clinensljuvafemtiotal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? (det är så tråkigt att se "anonym" här)
Kom ihåg mig?


E-postadress: (måste anges men publiceras ej!)URL/Bloggadress:Lätta ditt hjärta här... (Tänk på att jag svarar här inne)

Trackback