ElektronikfixandeFörra helgen började jag gå igenom min lilla radio och LP-spelare. Jag lyckas inte få LP-spelaren att spela genom högtalaren. Ljudet kommer endast från skivan. Tillsammans med min man öppnade jag upp spelaren för att se om vi kunde hitta något problem.


Varken min man eller jag kan något om gamla radioapparater eller LP-spelare. Vi kunde inte hitta något som satt löst under själva spelaren så då fick vi titta inne i lådan.


Tyvärr kunde vi inte se något där heller och problemet kvarstår. Nu har jag alltså en LP-växlare som fungerar halvt och en radio och LP-spelare där vi inte kan få ljud till högtalaren från skivorna.

Är det Någon som har tips på en billig radiofixare i närheten av Lund eller Malmö? Ni kanske själv har stött på detta problem och kan tipsa om vad felet är? Jag vill så gärna få igång den. Det hade varit jätteroligt! Radion fungerar som den ska förutom att jag behöver en anntenn till den. Just nu finns det bara en provisorisk som jag gjort av en bit ståltråd.

Kommentarer
Postat av: Anna

Vi har samma problem med våran. Radion funkar med skivspelaren hörs inte genom högtalaren... Hoppas ni löser ert problem. Vi har inte kikat på vad vårt problem kan bero på än.

2011-02-25 @ 16:02:40
URL: http://www.ljuva50tal.blogspot.com
Postat av: The StarChief

Hej C Skall eventuellt ner mot malmö om en vecka fårse om ja har tid att svänga förbi.

2011-02-25 @ 23:08:23
URL: http://starchief.blogg.se/
Postat av: Clinen

StarChief: Ja om vi ska vara hemma när du är nere kan du få svänga förbi om du har tid. =)

2011-02-25 @ 23:36:46
URL: http://clinensljuvafemtiotal.blogg.se/
Postat av: form55

Du har ingen annan lös förstärkare med AUX-ingång? Med lite fixande så kan man koppla in den där och se om felet ligger innan kontakten eller efter.

2011-03-01 @ 20:17:30
URL: http://jjform55.blogspot.com/
Postat av: Clinen

form55: Förstärkare har vi tyvärr ingen och ingen lös högtalare heller.

2011-03-01 @ 22:55:30
URL: http://clinensljuvafemtiotal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? (det är så tråkigt att se "anonym" här)
Kom ihåg mig?


E-postadress: (måste anges men publiceras ej!)URL/Bloggadress:Lätta ditt hjärta här... (Tänk på att jag svarar här inne)

Trackback