Ordning och reda!


Innan låg 1950-tals besticken i samma fack i en vit besticklåda. Det var trångt, såg stökigt ut och man fick leta för att hitta det man behövde. Nu behöver jag inte bekymra mig om det problemet längre! Denna besticklåda är i perfekt storlek både för själva lådan och för mina 1950-tals bestick.

Något annat som också ser tråkigt ut och ligger och skräpar överallt är posten. Det behöver jag inte heller bry mig om längre eftersom jag hittade denna fiffiga lilla sak för 20 kronor inne på Erikshjälpen. Materialet är förmodligen teak och någon sorts metall. Jag tror det är en direktörsherre som haft posthållaren på sitt skrivbord.

Nu behöver det heller inte se rörigt ut på badkarskanten. Jag hittade nämligen denna badkarskorg för 20 kronor inne på en second handbutik i Lund. Kan det vara en badkarskorg från serien Sonja?

Förresten så kan jag infomera er om att lamporna som jag köpte på bakluckeloppisen äntligen har blivit uppsatta i sovrummet! Vi valde de röda lampskärmarna då de andra satt lite dåligt men det blev ändå mer 50-tal med de röda så det gjorde absolut inget. (Lamporna gör sig inte på samma sätt här som de gör i verkligheten)Nu ska jag bara lyckas övertala mannen om att byta ut sängen mot en teaksäng!
(Finns det dubbelsängar i teak?)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? (det är så tråkigt att se "anonym" här)
Kom ihåg mig?


E-postadress: (måste anges men publiceras ej!)URL/Bloggadress:Lätta ditt hjärta här... (Tänk på att jag svarar här inne)

Trackback