En trevlig Söndagstur?


Nu ska vi göra oss i ordning för att åka iväg på bakluckeloppis. Jag har nog aldrig (vad jag minns!) varit på en bakluckeloppis förut så det ska bli mycket spännande!

Det kommer givetvis bilder från loppisen och på mina eventuella fynd antingen senare idag/ikväll eller imorgon.

Vad ska Ni hitta på denna soliga Söndag?

Kommentarer
Postat av: Karin Schmidt

Hej!

Jag såg att du hade en fråga om sänggavlarna i teak. Jag och min man köpte dessa 1965. Det är Carl Malmsten som formgivit dom. Min man nästan grät när jag kastade dom på tippen på 80-talet! De var mycket dyra på den tiden - ett par kostade nästan lika mycket som en DUX-säng! Sängbottnarna skruvades fast i gavlarna - inte svårt alls. Hoppas att du hittar dom igen, det är superkvalitet!

Hälsningar Karin S.

PS! Jag kastar annars nästan aldrig något - har massor med kläder från 50-talet och framåt kvar till min mans förtvivlan!DS!

2010-09-24 @ 10:38:22
Postat av: Clinen

Karin: Jas¨? Där ser man. Då skulle jag kanske ha satsat på sänggavlarna i alla fall... :PÅh, det verkar ju vara en underbar garderob om den är fylld med 1950-tals kläder. Där hade jag mer än gärna tittat in! Jag blir alltid så besviken över att jag är en modell större och inte kan ha begagnade äkta 1950-tals klädr. =( Det hade verkligen varit pricken över i:et i mitt liv! =)

2010-09-24 @ 12:00:29
URL: http://clinensljuvafemtiotal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du? (det är så tråkigt att se "anonym" här)
Kom ihåg mig?


E-postadress: (måste anges men publiceras ej!)URL/Bloggadress:Lätta ditt hjärta här... (Tänk på att jag svarar här inne)

Trackback